Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Produkter og tjenester i korte trekk

Et hvert byggeprosjekt starter som en ide. Nerpuz ønsker å være med og planlegge ditt byggeprosjekt
så tidlig som mulig. Mange tiltakshavere og entreprenører erfarer at man ved å engasjere kompetanse
på brannsikring fra prosjektet starter, oppnår kostnadsbesparelser, bedre brannsikkerhet og bedre gjennomføring av byggeprosjektet.

Montøravdelingene sine viktigste arbeidsområder er branntetting, isolering av stål, brannmaling, montering av branndører, bygging av brannvegger, montering av vinduer og øvrig bygningsmessig brannsikring.

Vi branntetter gjennomføringer med mørtelbaserte tettinger eller fuging, og videre brannisolering av bærende stålkonstruksjoner. Stålbeskyttelse er delt inn i kategoriene myke løsninger, harde plater, maling og sprøyteprodukter.

Vår avdeling for service og rådgivning vi være en god samarbeidspartner gjennom byggeprosessen og etter at bygget er ferdig.
De installerer alt brannteknisk utstyr. Det innebefatter røykdeteksjon, brannslokkeutstyr og sikring av rømningsveier.

Mange byggherrer ser at det er kostnadsbesparende å la en bedrift med fagkompetanse
ta seg av hele eller deler av brannvernfunksjonen. Vi gir derfor tilbud om å gjøre de delene av brannrådgivningen du trenger assistanse på. Vi tilbyr våre kunder årlig ettersyn og kontroll av
de branntekniske installasjonene gjennom en servicekontrakt for videre drift av bygget.

Brannøvelser. Daglig leder Knut Rønning har lang erfaring som HMS-verneingienør og gjennomfører brannøvelser både som teoretiske sekvenser og gode praktiske øvelser. Be om et tilpasset tilbud for din virksomhet.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn